Followers

Wednesday, February 27, 2013

Bisnes terbaru



alhamdulillah,syukur ya Allah dimajukan lagi setapak dalam bidang perniagaan..hari ni saya nak perkenalkan bisnes baru iaitu jual beli emas..ape?jual emas?ye tuan2 puan2..bisnes ni adalah bisnes kawan saya dan dia sanggup membantu saya untuk menceburkan diri dalam bisnes ini..sedikit demi sedikit saya akan upload gambar barang kemas tu..dengan lafaz bismillah saya mulakan dengan gambar rantai tangan dulu..

Ini penting!!
anda juga boleh membeli secara ansuran dengan saya..harga adalah tetap sama dengan harga waktu anda booking dengan saya..andai kata harga barang rm600 maka anda boleh bayar rm600 tu mengikut kemampuan anda..nak bayar 200 setiap bulan pun boleh,cukup 3 bulan dah abis bayar kan..TAPI barang hanya akan diberikan setelah anda abis bayar ye..

cepat-cepat la beli sebelum emas naik harga nanti..hehe..

HARGA EMAS 916 AZNI : 172/gm
HARGA PASARAN EMAS 916 : 190/gm

pilihan di tangan anda.. :)

SILA PILIH KOD ITEM DAN BERIKAN UKUR LILIT TANGAN @ UKURAN PANJANG RANTAI ANDA..SILA SMS @ EMAIL UNTUK UKURAN BERAT ITEM @ PERTANYAAN LAIN..

HUBUNGI SAYA DI 012-9633941 ATAU EMAIL ninihanafi@gmail.com

jadi apa lagi,sila la jamu mata kot2 ada yang berkenan.. :)
















RANTAI TANGAN FESYEN





5 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

amboi...bisneswoman dah dia ye

Huda said... [Reply this comment]

wah bestnye azni..moga bisnes azni semakin berkembang ye :)

bibi yusof said... [Reply this comment]

Awak .. Sy plan nak beli untuk my baby aliya.. Tp not now la.. Heheh kalau bonus kencang insyaAllah...
Dh ade yg sy berkenan kat atas.. Hehehe boleh g tgk sendiri ke kat umah awak? Boleh potong ke? Ke mmg ade untuk baby ?

Sorry byk tnye...

Fiza Rahman said... [Reply this comment]

Menarik nih sbb bley installment. Smoga bisnes bertambah maju.

Kesuma Angsana said... [Reply this comment]

cantik2 semua tu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...