Followers

Thursday, February 7, 2013

Berbowling di kala kesepian



ceaa,tajuk..kemain lagi kan..eh,sepi la tu sebab takde suami di sisi..haha..saya rasa dah sebulan kot g main bowling ni..asik terperam je dalam draf..arini kasi publish la..

yang nak main nye mak tapi ziyyad yang lelebih excited..bila dia rasa dia dah pakai abis hensem pegang beg ke hulu ke hilir dan tunggu kat depan pintu tapi orang2 lain masih lagi duk berlenggang,mula la buat drama..

 ni ok lagi..lepas jom jom duk ajak makcik dia..

 muka dah kelat sket..tunggu tunggu tapi tak kuar gak lagi dari rumah..

 dah start dah drama air mata dia..huhu..

proses memujuk oleh makcik naya..mujur ok pastu..

kami turun dulu sebab maksu lambat nau nak bersiap..kalah nak g dating gitu..gambar terlatest tuan tanah kedaung..hoho..

 muka ziyyad takleh blah..sebab dia sibuk nak main bola bowling tapi mama dia tak kasik..

 lontaran oleh orang yang baru pertama kali main harus la ke longkang aje..haha..sebenarnye kitorang boring duk terperap dalam rumah taktau nak wat ape..maka muncul la idea nak main bowling..sebab maksu dengan naya lum penah main lagi..

budak yang sibuk kacau mama dia hingga tak kosentret mama nak baling bola..haha..over mak kau nih..agaknye dia pelik tengok banyak bola warna warna tapi berat gile..dia sepak pun tak bergerak bola tu..ziyyad tertipu..hehe..

lepas abis main bowling,masuk carrefour jap beli barang..eh,dah tukar nama jadi aeon big kan..pastu maksu lak nak masuk mph beli novel..kate hantu novel kan..memang tak lepas peluang beli novel tiap kali datang mph..

mokya pesan jangan buat perangai tau..

tapi takleh lama-lama sebab ziyyad dah tunjuk tanda2 nak tido..lepas tu terus balik..memang ye pun,masuk je dalam kete terus dia tertido..

sekian laporan aktiviti bulanan saya..hehe..

p/s : izzul takde sebab papa dia bawak balik nismilan..rindu kat abam..

4 comments:

Rai Ourkizuna said... [Reply this comment]

best..aritu kitorang masuk gak tempat bowling..tapi tak main.. maklumlah bola bowling dah sama besar ngan perut mak buyung.. kesian bebudak da eksaited nak main tapi tak dapat.. hihi..

pstt.. takpe.. kalau nak yg baru beli la ngan set bersalin sekali.. dapat la bengkung baru.. hehehe..

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

wahh...bestnya...depa pun join jugak ek

Izan Ishak said... [Reply this comment]

baru nk tanya mana abg izzul... papa bawak balik nismilan rupanya...

yelah azni, carrefour dah jadi aeon big kan. ziyyad pun pandai nak join mama main boling tu....

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

Wahh main bowling!!syok..hhihi..rindu nak main bowling..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...