Followers

Wednesday, January 16, 2013

Memenuhi kehendak tekak..



ini sambungan daripada kisah beli buku tu..tengok anak macam dah boring pusing coffee house tu maka hubby ajak g makan steak pulak..restoren tu kat taman len sen rasanye..lupa la..atau dengan erti kata lain mak tak amik port pun kat mana tempat tu..tau makan jer..haha..teruk sungguh!

tunggu kawan hubby datang sebab dorang pun nak join jugak..baru je sampai sana ziyyad tido pulak..aduh,nak taknak kena pangku jelah..nasib ada hubby yang memahami jadi tukang potong daging,tukang kopek kerang pastu suap kat bini..lomantik sekali sekala boleh lah.. ;)

 sirloin steak dgn black pepper sauce..

 mushroom soup utk izzul

 chicken chop pon untuk izzul jugak..

 kerang bakar..

 teringat-ingat lagi ni..ceh..

 hubby makan dulu..

 saje nak buat bini dia terliur ni..

 sian ziyyad..sampai kitorang abis makan pon dia still tido lagi..

 superman of my heart tengah layan anak makan..pasni layan mak anak pulak..kahkah..

 baru bangun tido gak ini budak..sampai restoren baru bangun..si adik lak sampai restoren baru tido..pass baton korang yer..

 our small family..small ker? ;)

hubby and his friends..

so far semua sedap,kecuali sup tu rasa macam yang segera punye..segera pun tetapp jugak ku abiskan..haha..pastu harga pun dah naik..dulu steak rege sepuluh hinggit jer,sekarang dah jadi rm12.50 sepinggan..ha ko banyak beza tu..tapi sebab napsu makan semua macam anak gajah jadi pejam mata jelah..haha..air kosong dan air suam pun dorang caj 40sen..mahaii no bagi kami rakyat marhaen ni..ape benda aku tulih ni?

tapi tula,sebab steak dia sedap sangat bagi tekak kami (tekak korang mana saya tau) walaupun mahal tetap jugak jadi return customer..duit boleh di carik tapi napsu makan ni biar kena penuhi..ada aku kesah?sebab bukan ku yang membayo..tu point dia sebenarnye...haha...




10 comments:

Mamaleesya said... [Reply this comment]

dapnyee pos sini sket hehe

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

wahh western gituuu..sekarang ni semua barang dah naik..makanan pon sama kan..tapi tuk memenuhi kehendak tekak, terpaksa pejam mata je bila time byr kan..hihihi

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

aler, baru jek nak tanya kat mana tempat ni...haiya...

aanie said... [Reply this comment]

mahalnya air kosong dia...

xpe la, sekali sekala mkn sedap2 gini...

Cho Zila said... [Reply this comment]

lamanya tak pekena western... sedaptu.. cam nak mencari kedai western lakler...

Huda said... [Reply this comment]

alahai sedap lak tgk gambar makanan ni :) azni, lama x jenguk sini..sorry ye :)

Rai Ourkizuna said... [Reply this comment]

amboii..lomantik la..bersuap suapan lagi..hehehe..

mekchu said... [Reply this comment]

saya penggemar western tp jarang dpt makan sbb hasben berperut org kampung.. hahaha.. ehh cane anak tu tido kat riba tu? tak lenguh ke?

Ummi Salsabila said... [Reply this comment]

Terliur tgk gambo steak!

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

sedap tp tekak daku sakit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...