Followers

Wednesday, September 12, 2012

Sambutan hari raya seksyen akaun part 2

i is malas nak update belog lately erm bukan belog jer tapi semua lah malas malas..sebab banyak keje di opis mahu pun di rumah taktau nak buat yang mana dulu maka mari lah bermalas-malasan dahulu..ceewahh!tapi tetap jugak kena buat kalau tak sape lagi nak buat kan..haishh,apa la aku melalut nih..

ok lah meh nak sambung pasal sambutan hari raya kat opis saya pada minggu lepas tu..tokey kelambu awal-awal lagi dah buat entry,sekali buat tiga entry teruss caya lah nurul..hahaha..

nak buat ikut part ke random ek?belasah jelah dalam satu entry kan senang..haha dasar pemalas camni la..acara ni memang dibuat setiap tahun ate raya kan tiap-tiap tahun ado..eh,korang tengok gambar jelah..macam kekok la i nak bercerita tanpa gambar..


 masa ni duk tunggu mc cakap boleh makan jer..masing-masing dah lapar kan..

  gerai tapai.. ;)




 gerai lagi



 ada 6 gerai kalau tak silap aritu tapi tak amik gambar semua gerai pun..

ecehh!

makanan of the day..yummeh!pastu esok semua pakat sakit perut..

 gambar unit saya tapi ada gak terselit staf unit lain..tokey kelambu takdek g toilet masa ni..rugi rugi..haha..
dan terima lah gambar tercantik di abad ini kahkahkahkah

*



*



*



*




*





*





*






*




*






*






*







*





*





*





*







*









amacam???ada gaya kanak-kanak riang tak?hahaha...

5 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

comelnya gambar raya dia...

Rai Ourkizuna said... [Reply this comment]

ceria betul azni bergambar eh..meriah korang punya sambutan raya..siap semangat merdeka ada bendera bagai..hehehe..

Mummy said... [Reply this comment]

sungguh ceria...raya kat seksyen akaun mmg best...dpt makan eskrem tak..???

nur said... [Reply this comment]

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Huda said... [Reply this comment]

cerianya gambo2 raya ni :) aah nurul xde ye..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...