Followers

Friday, June 29, 2012

Terkejut mak!

suami mak la tetibe cakap ahad ni nak buat kenduri akikah ziyyad..meroyan ke ape ni?dah la tak bincang apa-apa tetibe nak buat kenduri..camno ni?

lepas dia explain baru mak paham oo rupenye nak join sekali dengan anak buah dia..camni,my SIL aka kakak hubby aka kakcik nak buat kenduri akikah anak dia ikram (sebaya dgn ziyyad) jadi kami ni kira tumpang majlis kenduri dia la..akikah tetap akikah..utk ikram tu mungkin la ada buat cukur jambul sekali sebab dia yang paling diraikan tapi utk ziyyad saya tak buat kot..kami buat akikah yang wajib je..

majlis tu dibuat kat seremban umah PIL kakcik..macam complicated pulak cite saya ni kan?haha..belasah aje la..

hubby dah bayar harga lembu untuk akikah tu..patut la bila saya tanya pasal duit dia kata nak guna untuk buat sesuatu..rupa ini lah surprise dia..sukati awak la pa,untuk anak jugak kan..yang penting tak guna duit saya...hehehe...

taktau lagi bila hubby balik amik kitorang..dia pun sibuk,takmo tanya dia lebih-lebih..mungkin malam ni,mungkin esok atau mungkin pagi ahad tu..tunggu jela sampai berjanggut kepulangan dia..

tuan putera comot bakal diraikan

4 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

akikah anak2 akak pun tumpang majlis kahwin adik kut...bayar rege lembu tu seme..oklah kan, buat yang penting....

Mummy GreenyHouse said... [Reply this comment]

Join majlis, jimat..lagipun buat yg penting lebih baik..
comot tetap comel..~ :)

eB said... [Reply this comment]

wah best. wat kat maner tuh? :)

mia izzati said... [Reply this comment]

pandai dia posing yekk kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...