Followers

Thursday, June 21, 2012

Psstt..psstt...arini besday saya tau..

over tajuk kan tapi itu la realitinya..haha..hari ni adalah hari lahir saya yang ke 27..hari yang biasa2 saja bagi saya..malah suami saya pon tak wish lagi besday saya..dia lupa agaknya..haha..tak klaka okeh..takpe,no problem..tunggu dia balik esok nak tengok dia ingat ke tak..ceh,bagi masa sampai besok tu..

saya umur 27 tahun dah ada 2 anak..tula gatal sangat nak kawin awal..sedangkan ada kawan-kawan saya yang belum kawin pon lagi..ini adalah perjalanan hidup saya yang telah ditetapkan oleh Allah..baik buruk suka tak suka kena terima dengan berlapang dada..insyaallah...

walaupun dorang enjoy dengan life bujang saya pon boleh enjoy jugak..tapi enjoy dengan tukar diapers anak,bf anak,memasak untuk anak serta layan kerenah anak dan menyaksikan momen-momen mereka membesar..lagi heaven!syukur ya Allah...

10 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

wah...hepi besday ye...
oklah tu 27 tahun ada 2 anak...

kiranya leh capai target cam akak la...
umur 30 tahun ada 3 anak...weee.....

fieda said... [Reply this comment]

Selamat hari lahir Azni yg ke 27..alhamdulillah dah ada 2 org cahaya mata dah...semoga sentiasa berbahagia di samping keluarga tercinta..

psstt..esok hari lahir kak fieda plk..ishh..dekat la besday kita..hihi

amiey lee said... [Reply this comment]

hepi besday azni...
semoga sentiasa bahagia smpai akhir hayat aminnn

lydzar said... [Reply this comment]

happy birthday :)
semoga sentiasa dibawah lindungan allah dan sentiasa diberkati olehNya. Amin

hehehe.. lbh kurang kita, by 27 dh ada 2 anak. and now by 30 dh ada 3 anak. heheh.

bibi yusof said... [Reply this comment]

happy besday awak... semoga dimurahkan rezeki..

Huda said... [Reply this comment]

happy birthday dear..samela..umur 27 thn last yr pun dah ada 2 kids :) kawin umur 24..maka anak pun dah berderetla kan :)

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

happay buffday azni=)cyang kat ko...hehe moga ko terus jd supermom..bca entry ko lately mcm tergelak tgk ko jd supermom tapi bukan senang ditempat ko yang pjj ngan suami..semoga teruskuat,dilimpahkan rezeki n dipanjangkan umur=)

eB said... [Reply this comment]

happy besday azni :)

lizafaliza said... [Reply this comment]

hapy birthday azni...mmg bestkan wlu dpt ana usia muda tp lg seronok...huhu

Mummy GreenyHouse said... [Reply this comment]

alamak..lambat tgk sini, tapi nak wish jugak! :p

Happy belated birthday! moga bahagia dunia akhirat bersama keluarga tercinta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...