Followers

Tuesday, June 12, 2012

Mengalami zaman kemeruduman susu..

entah betul entah tak tajuk kat atas tu..tapi betul yang saya rasa sekarang ni..susu dah tak semeriah dulu lagi dah..dulu sekali pam dapat 5oz,sekarang nak dapat 3oz pun jenuh tunggu..tapi sebagai seorang ibu susu sikit ke banyak ke tak kisah,yang penting ada...syukur lah!kan kalau stress duk pikir pasal ni susu lagi tak keluar..

ni tak lama lagi dah nak masuk bulan puasa dah..so kalau boleh saya nak start pulun wat stok sebagai back up untuk bulan puasa..tapi apakan daya untuk susu tak berapa banyak jadi stok pun tak banyak lah..huhu..

ni nak tunjuk stok setakat semalam..ok la tu dari takde.. ;)


abaikan magnum dan tupperware semua tu..yang dalam tupperware tu adalah puree ziyyad..macam-macam ada...

alamak!tetibe takde idea nak tulih...haa,setakat tu jela dulu...bertemu lagi di lain segmen...kahkah..

5 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

jangan sesedih...saya pun kadangn merasa zaman kemunduran gini..tapi apa yang penting...kita hepi...

pikir yang positif ye...

My Little Diary said... [Reply this comment]

bole lah tu....byk jgk stoknya
:) chill ok

Imaan09 said... [Reply this comment]

haha..betul..mata saya lebih tertumpu pada magnum itu..kihkih..
itu la kan.. skang susu banyak.. pam je buat stok, sbb tau mesti zaman merudum akan tiba.. xpe, jgn riso2 sis.. rezeki dari ALLAH tu, insyaALLAH cukup!

aanie said... [Reply this comment]

azni, caiyok caiyok.....

lydzar said... [Reply this comment]

sama aje lah kita haha..stok saya pon lebih kurang juga mcm dlm gambar ni. yang penting kita jgn down, behappy.. insya allah akan cukup utk anak kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...