Followers

Tuesday, June 26, 2012

Demam rindu anak beranak..

assalamualaikum dan selamat pagi semua....

sudah sarapan kah?

saya belum lagi..lepas taip entry ni saya makan la..sanggup tu..hehe..semalam izzul start demam,pagi ni sebelum anta ke rumah bs dia muntah-muntah atas tilam..tu extra keje utk saya lepas balik opis kang nak kena cuci semua..huhu..
si adik dah demam minggu lepas tapi kejap jer 2-3 hari pastu dah ok dah..ni giliran abang pulak..
sepatutnya hubby balik esok sebab bs aka angah nak cuti hari khamis,jumaat dan isnin depan..tetibe semalam saya tanya angah cakap bukan minggu ni nak cuti tapi minggu depan..adoiyai!saya yang salah bagi tarikh kat hubby ke apa ni..tak pepasal nak kena menjawab malam tadi..
jadi insyaallah minggu depan la hubby balik sebab dia kena jaga 2 beradik tu..saya lak cuti tinggal sikit jer..kalau amik cuti lagi nanti raya tak cuti la jawabnye..hehe..
btw,dekat sebulan jugak la kami anak beranak tak jumpa dengan papa..walaupun call setiap malam tapi tak sama dengan tengok depan mata kan..
dek kerana lama tak jumpa dengarnya my hubby pun demam-demam jugak sebab rindukan anak bini dia..cehh..haha..

4 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

huhuhu, susah hati kalu anak demam rindu ni...

Huda said... [Reply this comment]

mmg mencabar kan bila berjauhan gini..macam mana la kitorg lak nnti kalau husband huda jadi pegi pakistan nnti..

bibi yusof said... [Reply this comment]

hubby keje kat mane? rindu nye kalo lame tk jumpe

Mummy GreenyHouse said... [Reply this comment]

alahai... sampai demam2 mereka..ksiannya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...