Followers

Thursday, April 5, 2012

Masalah tulisan kat botol susu tertanggal-tanggal..

tu dia...tensen lak saya..bukan sebijik dua tapi ada la dalam 5-6 botol yang label oz tu tertanggal-tanggal..nak buat camna ek?sekarang ni storage bottle yang saya guna adalah jenama autumnz,mlo dan jingle jungle..

yang teruk tanggal label adalah jenama autumnz dan mlo la,jingle jungle ok lagi walaupun tarikh beli dan kadar pemakaian adalah sama..saya perasan kebanyakan storage bottle label dia semua jenis camni..

parah dah ni padahal baru 3 bulan lebih guna..

brand apa yang jenis tak tanggal-tanggal label dia ek?plis share with me..

5 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

eh camner bleh tertanggal tu ek...walhal saya pun guna seme botol yang kamu nyatakan...tapi lum pernah alami tulisan tertanggal ni..

ini sangat aneh...

Izan Ishak said... [Reply this comment]

kalau dah tanggal camtu,mmg susah nak tahu sukatannya kan.

*azni* said... [Reply this comment]

cikmot : taktau la..ke sy yang ganas sangat ni..

*azni* said... [Reply this comment]

kak izan : tu la psl kak..kang tanda sendiri dengan marker kang.. ;)

LYAfrina said... [Reply this comment]

KLO BTL JENIS BPA FREE Y TULISAN NI..MMG AKAN MUDAH TANGGAL N XTAHAN LAMA.. TP ADE SEJENIS LG BTL BPA FREE TP PIC N TULISAN DIA ALA2 JERNIH..Y TU OK.. OR SATU LG CARA TBAIK..CARI Y GNA TULISAN TIMBUL2 TU...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...