Followers

Friday, April 6, 2012

Magnum Classic in da house...

salam semua...dah jumaat rupenye ye..dah seminggu kejap berlalu kan..esok apa aktiviti korang semua?

tetibe teringin nak makan ais krim magnum ni..tengok iklan dia kemain lagi pompuan tu duk menari-nari pastu ada orang-orang kat belakang ikut kan..syok je nengok..

petang semalam singgah kat mydin gara-gara nak beli barang sikit..maka terbeli la magnum classic ni..ingatkan mahal rupanye murah je..rm9.90 untuk 3 ketul..



cer tengok muka ziyyad yang excited nak makan ais krim tu..sampai ke sudah saya kena kejar ngan dia sebab nak ais krim..last-last calit la jugak sikit kat mulut dia bagi hilang kempunan tu..

rasa dia ok la..tapi manis sikit..takleh makan selalu nanti kena potong kaki..hahaha...

3 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

ziyyad macam nak terkam jek tu

Liza said... [Reply this comment]

eh, samer la plak.. batuk2 pun, liza pulun mkn mini magnum.. dlm fridge masih ada satu.. gaaa...

Izan Ishak said... [Reply this comment]

geram jek ziyyad tgk eskrem tu...

izan pun tak pernah try lagi magnum tu. azni dok kata manis sikit... kurang teruja plak nak cuba...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...