Followers

Monday, February 20, 2012

Cerita hari ahad

wah..cite semalam hari ni baru nak bagitau..terhegeh-hegeh la ini minah..teehee..takpe,yang penting tulis kat blog ni untuk tatapan pada masa hadapan..

suami saya salah seorang penerima BR1M...maka semalam kami telah ke desa tasik untuk mengambil baucer..eh tapi tak cash out lagi sebab semalam semua bank tutup..alhamdulillah rezeki untuk anak2...

lepas amik baucer tu kami ke mcd kat bangi..yang kelakarnye ini adalah first time kitorang lalu drive thru tu,mula la laki bini menggelabah nak order taktau kekdahnye..haha..

pastu kat area2 situ ada taman,makan la kami anak beranak kat pondok sesambil ditiup angin yang sepoi-sepoi bahasa..sweet..saya pun taktau mood apa laki saya semalam ajak makan kat pondok tepi tasik camtu..selalunye dia jarang nak feeling2 romantik gitu..

mungkin jugak sebab petang tu dia dah nak balik ke palong maka ni adalah cubaan untuk merasuah bini dan anak2 supaya tak sedih nanti..hehe..

si izzul pulak taknak main kat taman permainan tu..beria2 mak pak suruh tapi apakan daya anak lebih suka duduk santai di pondok sahaja..

dah abis makan baru la kami balik rumah..hubby lepak jap pastu dah kena gerak balik..terpaksa la mak dan anak2 redha pemergian cinta hati kami itu..


P/S : pstt pstt...hari ni adalah anniversary perkahwinan kami yang ketiga....ada sesape nak wish tak? :)

5 comments:

aanie said... [Reply this comment]

oloh, feeling romantik sb anniversari la tu....hehe...

happy anniversary azni n hubby!! semoga kekal hingga ke syurga...amin...

lizafaliza said... [Reply this comment]

hapy anniversary azni..moga brtambah bahagia n bertambah ank..hehe

LYAfrina said... [Reply this comment]

woww..tahniah.. krn tpilih utk dpt BR1M... nnti nk buat ae duit tu??hehe

n

hepi anniversary day buat azni n hubby ... smoga ikatan kasih syg akan btmbah erat dr hari ke hari..n kekal bhagia hingga ke akhirat..amin

mamyharraz said... [Reply this comment]

dapat mkn kt taman mmg best ;)

slmt ulangtahun perkahwinan semoga panjang jodoh ke akhir hayat :)

'salam kenal dari mamyharraz'

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

wehh aku tak tahu hang dah 3 tahun.yelah anakpun dah 2..hikhik..

hepi eniberseri=)semoga teus kekal romantik kay=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...