Followers

Tuesday, February 28, 2012

Camna boleh lupa ni??

yup!!saya terlupa hari ni adalah besday hubby terchenta saya tu..alamak..padahal dah buat alarm tu tapi nape tak berbunyik pon alarm malam tadi..ke salah setting ni?haha...abis la nanti bila besday saya hubby buat2 lupa wish dan lupa bagi hadiah..oh tidak!!!lupa wish acceptable lagik,lupa bagi hadiah yang takleh terima.. :)

sian my hubby,ape la nasib dapat wife yang pelupa macam saya ni..hehe..tapi masih lum terlambat untuk wish kan..still lagi hari yang sama..alasan sume tu...

btw to my chenta hati mohd zulhelmi,happy 27th birthday...dah tua tau jadi jangan nakal-nakal lagik..nakal untuk i sorang takpe..haha..terima kasih kerana jadi suami dan bapa yang terbaik buat i dan anak-anak...semoga perkahwinan kite kekal till jannah...

terbaek punye gambar... :)

5 comments:

aanie said... [Reply this comment]

uiks, muda lagi.....

klu lupa bg hadiah xleh terima tu yg x tahan tu...heheh....

mmg gambar tu terbaekkk...blh buat frame....heheh....

IntaNBerliaN said... [Reply this comment]

ooo muda lg la ek.. br 27.. :-) eppy birhday utk hubby awk :-)

btw, pasal nk buat meatball tu.. actually sy main letak je.. xda sukat2 pun.. tpnya lbh kurang macam daging tu segenggam besar tangan kita + tepung jagung 2 sudu besar..

kiranya daging tu lg byk dr tepunglah.. bila makan pun, rasa daging je.. tepung tu xterasa pun.. :-)

IntaNBerliaN said... [Reply this comment]

a'aa sy perasan gak.. cm ada perubahn..

ajumohit said... [Reply this comment]

Happy birthday utk hubby Azmi, muda lagi tu, moga bhagia ke akhir hayat

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

muda belialagi=)hepi buffday=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...