Followers

Monday, January 30, 2012

Mood ke laut...

malas pulak nak update blog sekarang ni..mood sipi-sipi je ada..hoho..mungkin jugak terkena tempias busy minggu lepas jadi mood nak berblogging pun hilang bagai ditiup angin lalu..ecewah..bermadah helah pulak dia.. ;)
actually excited nak tunggu besok sebab lepas tu saya akan bercuti sakan sampai 12hb ni..wahh,almost setengah bulan tu..jangan jeless yer...memang berabuk berasap la blog ni nanti..

saya balik kelantan cuti nanti..saja nak duk berlama-lamaan sikit di sana sebab mak ayah saya tak sabar nak main dengan cucu2 dorang..layan kan jela..

itu jela nak cite..

4 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... [Reply this comment]

cuti ape tu lmanya sampais etengah bulan eheh selamat bercoti

Ila said... [Reply this comment]

lama tu cuti..best kan dapat duk lama kat kg

aanie said... [Reply this comment]

bestnya balik kelate.....balik kelate mmg x sah kalu x berlama-lamaan....hehe.....

iizla said... [Reply this comment]

lamanya cuti..jangan nanti tak ingat jalan ke opis dah la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...