Followers

Wednesday, January 11, 2012

Kaunter

assalamualaikum wbt...

hari ni adalah hari pertama saya bertugas di kaunter setelah berbulan-bulan meninggalkan arena per'kaunteran' ini..apa punya bahasa daa...hehehe..kat unit saya,my bos tak bagi staf dia yang preggie bertugas di kaunter..bukan ape takut duk wekk wekk depan customer nanti sape yang nak jawab..better avoid awal-awal la khenn. :)

bulan ni 2 kali saya akan bertugas di kaunter...

so secara rasminya jadual pumping pun berubah hari ni,lambat sket pam..sesi pertama akan bermula pukul 10 pasni..huhu..my opismate akan turun ganti untuk setengah jam sesi mengepam itu..

harap-harap susu meriah la..semakin hari production susu makin kurang..dulu 1 sesi boleh dapat 7oz,sekarang nak dapat 3oz pun jenuh tunggu..kenape yer?susu dah kering ke?

6 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... [Reply this comment]

azni ade skip sesi pam tak?
sy skang pam 2 kali je..tapi alhamdulillah still 7 oz sekali pam..cuma petang dalam 5-6 oz jela..

dulu2 pam 3 kali tapi since aishah tak minum sgt, sy pam 2 kali jela..peti kat umah pon dah penuh tu..if pam byk2 nnti nak taruk mana huhuhu pening pala..sygnye nak buang susu2 tu if dah penuh nnti

aanie said... [Reply this comment]

xkan dah kering.....azni stress kot...ke tgh period?
mkn apa tu ek yg menambahkan susu? x ingat lak...dah lama meninggalkan arena penyusuan...

Izan Ishak said... [Reply this comment]

suka kak izan baca kisah2 ibu yg pump susu utk bby ni. rasa semangat sangat2.

harap2 Allah permudahkan segalanya utk azni n bby ziyyad..

noor said... [Reply this comment]

azni kaunter apa tuh hihihihi....try mkn jantung pisang org kt byk susu

*azni* said... [Reply this comment]

rose: ada jgk skip2..selalunye time byk keje kt opis la.kalu selalu pam 4 kali,smlm pam 3 kali..cmtu la..ziyyad lak kuat minum..setiap hr bekal kt umah bs 4oz x 5botol..huhu..makin kurus la omak camni..


aanie:azni lum period lg..mgkn jgk kot sbb stress..stress dgn kerenah abg dia lg..

*azni* said... [Reply this comment]

kak izan : thanks kak..akak bila nak tmbh anak lg?hehe..


noor:kaunter terima bayaran..peminjam datang hantar cek pastu azni akan keluarkan resit utk dorang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...