Followers

Tuesday, January 3, 2012

Entry pertama di tahun 2012

selamat tahun baru semua...

tak sabar untuk berjumpa dengan izzul petang ni..hubby akan hantar dia tengah hari ni kat umah pengasuh,saya kan keje sekarang ni so petang baru boleh jumpa dia..tak sabar nak peluk-peluk cium dia..

actually hubby taknak hantar dia nak jaga izzul terus tapi FIL saya masuk wad semalam..MIL kena jaga kat hospital so takde orang nak jaga izzul masa hubby g keje..so terpaksa pass izzul kat saya..main pass pass pulak..hehe..

FIL pun tak bagi hubby hantar izzul sebab dia dah jadi peneman FIL kat umah..bangun pagi-pagi duk "atuk, atuk"..malam pun camtu jugak,sebelum tido kena masuk bilik atuk dulu main-main dengan atuk baru dia boleh tido..huhu..

saya pulak yang sedih bila atuk dia masuk wad,mesti pagi-pagi duk tanya "atuk mano?" camna la nak jawab tu..takpela,izzul duk dengan mama dulu nanti atuk dah keluar wad papa akan amik izzul balik..hati saya berat nak lepaskan izzul tapi camni la bila pjj(perkahwinan jarak jauh)..at least papa dia tak sunyi sangat dan boleh tengok anak membesar depan mata..abang duk dengan papa,adik dengan mama..setiap 2 minggu sekali baru kite boleh together2 k..

6 comments:

My Little Diary said... [Reply this comment]

semoga FIL cepat sembuh, dan semoga dpt jumpa si comel tu dan peluk2 dia
:)

lydzar said... [Reply this comment]

pengorbanan demi kerjaya. salute pada orang2 yg boleh hadap situasi macam ni

amiey lee said... [Reply this comment]

semoga fil azni cepat sembuh...fil emy baru kuar ward..tapi dlm pemantauan doktor lagi..kamis ni kna g jmpa doctor lagi

ajumohit said... [Reply this comment]

moga FIL azni segera sembuh, rindu kat cucu dia ye

hajarus said... [Reply this comment]

smg FIL cpt smbh yer... slmt tahun baru juger... :)

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

semoga fil ko cepat sembuh..ayah akupun ngah sakit..=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...