Followers

Friday, January 13, 2012

Cinta-cinta hatiku di sini

aritu (tak ingat bila tapi hujung bulan 12 la) pegi ke parkson alamanda temankan opismate nak beli bath mat..sekali tengok frame-frame gambar ni ada sale 50%..time tu kan ada YES (year end sale)..saya takde la borong sakan beli satu jer *hujung-hujung bulan duit dah yilek*..yang saya beli ni dapat la rege dalam rm20.90...

saya letak atas kabinet tv..mana lagi ok,gantung kat dinding ke letak bawah camtu?

dan ini la hasilnyee (senyum sampai telinga)...

sila abaikan gambar makcik baju ungu iteww..tu gambar beberapa jam sebelum melahirkan ziyyad tu..

lawa tak?hahaha...sibuk tanya orang kan...

3 comments:

DeQWa said... [Reply this comment]

rasenye klu gantung lagi cantik kot...huhuhu...

lydzar said... [Reply this comment]

my hubby pon ada beli frame mcm ni. tp masih dalam plastik sebab takdek gambar nk letak dalam tu. punyalah lama tak pegi print gambar

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

akupun suka tgk konyer frame=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...