Followers

Friday, December 16, 2011

# Sekitar jamuan makan di rumah saya...

mintak maaf ye..entry ni lebih gambar daripada biasa.. ;)

pada 10/12 aritu bertempat di rumah saya jamuan makan tengah hari telah diadakan..jamuan kecik-kecik je since ni baru first time nak belajar buat makan-makan la katekan..saya hanya menjemput kawan-kawan opis,kawan-kawan suami saya dan jiran-jiran..

sebelum kehadiran tetamu saya risau takut makanan tak cukup tapi alhamdulillah makanan cukup dan majlis berjalan dengan lancar..almost 40 tetamu jugak la yang datang pada hari berkenaan..

tukang masak adalah housemate saya dan saya sendiri..kami menyediakan nasi putih,nasi tomato,daging masak hitam,acar mentah,ayam goreng berempah,sambal belacan,budu (ada jugak),ulam ulaman,buah-buahan serta agar-agar..

gambar abang izzul takde sebab sepanjang masa makan-makan tu dia tidur..sian dia...



 antara tetamu yg hadir

 lepas makan


 my helper

 berminyak-minyak muke tuan rumah layan tetamu...

 ni la pengantin nye...hehe..jgn marah ye nurul..





 sudah besar ini budak

 sape tah ni br belajar setting camera  ;)

 demok dan emak nya..





 sofia yang tersangat la gebu

 wekkk!!ishh,kecik-kecik dah pandai ini budak...


nurul dan merah..

7 comments:

hajarus said... [Reply this comment]

bestnyerrr.... comey2 sumer baby2 kat pic atas ni... adoi geram hjr tengok... sumer tembam2...

DeQWa said... [Reply this comment]

ish3,tembamnye pipi die....hehe
kaksu pun ade,shamil pun terselit skali...hihi

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

WEHH LETAK PULOK GAMBAR KU YANG GEBU GEBAS ITEW..harhar

aanie said... [Reply this comment]

adik macam muka abg izzul la...
sofia gebu betul...

ajumohit said... [Reply this comment]

Wahhhh bestnya, Nurul pun ade? Perjumpaan baby2 ni hihi

rose ~ Ibu Rafiq & Aishah~ said... [Reply this comment]

oo kwn ofis nurul eh patut nampak tdi kat blog dia pasal makn2 ni..ehehhe

bes ye wat makan2..murah rezeki..:-)

Myra Jay said... [Reply this comment]

Sofia mmg gebu :)

Best buat makan2 kat rumah cuma penat jela ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...