Followers

Thursday, December 15, 2011

# Nak renovate blog lah

saya tengah fikirkan idea camna nak renovate blog ni supaya nampak lagi segar dan ceria..bukan yang sekarang ni tak ceria tapi sebab mata dah naik semak dari dulu sampai sekarang blog ni cenggini je gayanye..so kite kasik make up la sikit..tak gitu tuan puan?

header of cos la kena tukar sebab dah bertambah ahli rumah seorang lagi..hehe..tapi nak buat ni kena ada tahap kerajinan yang tinggi,saya ni dah la malas pastu buta it pulak tu..camno?ke nak upah orang ek?

dah siap satu entry tapi entry ntah ape-ape ni..belasah la..janji ado..

5 comments:

ajumohit said... [Reply this comment]

aju upah ngan sheilasuri.blogspot.com je azni RM20 semua skali, yg mcm azni tgk di blog aju tu hehehhe

Gieyana said... [Reply this comment]

Kita br jer adjust2 blog kite..mls nk tempah psl krg cepat jemu n nnt membazir lak..neway, selamat meng'adjust km.:D

Izan Ishak said... [Reply this comment]

boleh aje azni nak make-up blog kasi lagi comel. ramai je blogger yg terer bab renovate2 blog ni. baru ada semangat baru kan!

aanie said... [Reply this comment]

sy pun nak mekap blog gak..tp malas...nak upah org je..

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

haha akupun ingat nak ikut cakap aju tuh..dah email kak shiela tuh tapi dia tak balas lagi...tgk blog aju cun jer kena make up=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...