Followers

Wednesday, December 14, 2011

# Hasil hari ni

wah,bengkak jugak breast tadi sebab saya pump sesi pertama adalah pukul 8 pagi pastu pukul 1 sesi kedua..5 jam gap tu,selalu every 3 hours dah pump.walaupun lari sket timing dia tapi alhamdulillah tetap boleh pump..saya  tak sampai hati nak curik-curik keluar tadi sebab kursus tu sangat menarik dan tak boring langsung..gitu pulak kekdahnye..hehe..

tapi hasil tetap meriah bagi saya yang amatur ni..dapat la 15 oz untuk 2 sesi pump tu..petang ni pulak pump sekali lagi..syukur lah..rezeki anak..

pagi dpt 6.5oz, tgh hr dpt 8.5oz

saya letak banyak-banyak oz dalam satu storage bag sebab nak jimat..nanti nak anta ke rumah pengasuh saya sukat sebanyak mana yang ziyyad minum ke dalam botol..setakat ini bam bam saya tu minum 3.5oz x 5 botol = 17.5 oz sehari..kuat jugak dia menyusu kan?

4 comments:

ajumohit said... [Reply this comment]

chaiyok2!!! bestnya tgk ebm...tingat zaman2 dulu hehehe

lydzar said... [Reply this comment]

byk jugak tu. my Hilda saya bagi 2-2.3oz per bottle.

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

teruskan aznie.kalau bleh jgn biar brest bengkak lama sangat..in short time mmg banyak susu but in long term nnt lama2 susu majuk=)

so kerapkan pumping guna spektra yang baguih2 kalau bleh 3jam sekali masa kat opis..

kalau sabtu ahad pump jugak jgn tak pump..pesanan dr penaja nie.hikhik

aanie said... [Reply this comment]

ha'ah, kuat gak nyusu...tp ok la, susu azni pun banyak...
dulu aanie skali pam xdptnya 8oz tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...