Followers

Wednesday, October 12, 2011

# My second bundle of joy...

assalamualaikum...sudah agak lama saya tidak bersiaran di arena blog ni..sampai dah naik sawang rupenye blog ni..ehh,kekok pulak nak menulis dan bercerita..nak guna kata ganti nama saya ke aku ek?anak dah dua ni rasa nak guna saya pulak..lagi sedap dan sopan..hehe..mode:ngade-ngade.. :)

arini nak tayang baby boy baru saya iaitu muhammad ziyyad fitri yang telah selamat dilahirkan pada 3/9/2011 jam 0017 seberat 3.36kg..kisah kelahiran nya akan saya buat di entry lain..sekarang ni nak tunjuk gambar untuk tatapan kawan-kawan blogger saya...sekeping jelah dulu..internet slow sangat..nak upload gambar sekeping pun jenuh menunggu...

9 comments:

puan nina said... [Reply this comment]

olloooo bambamnye dieee.comel!

tahniah kak =D

Huda said... [Reply this comment]

comel ziyyad :) nama yg baik maknanya :) muaaah2

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

lastkly dapat jugak nengok..cumil mcm iddzul jugak mukanya

ajumohit said... [Reply this comment]

Tahniah ye azni, smgtnya baby, dpt tak kiriman
Tu ;)

::Mamalyna:: said... [Reply this comment]

tahniah azni... semangat baby tue...

DeQWa said... [Reply this comment]

eh,dah bersalin..patut r lame xnampak....TAHNIAH!!!....hero jugak ek,jenuh mak die nak bergusti nnt..hehe 2 org hero...

Cik Nurul... said... [Reply this comment]

kak azni..tahniah yer...comel la baby akak nie..geram kite tgk die lar...

aanie said... [Reply this comment]

comel baby ziyyad ni....:)
amacam beranak dua ni? hehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... [Reply this comment]

comelllll...ade geng sepak bola la ni utk abang ehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...