Followers

Thursday, August 18, 2011

# Hujung-hujung ramadhan

bila hujung-hujung ramadan ni dah taktau nak masak apo..ni nasib hubby takde kat rumah,kalau tak lagi tensen duk pikir nak masak lauk apa kat dia..rasa macam dah boring pulak asyik makan nasi je..

end up berbuka petang semalam buat megi murtabak tapi versi tak jadi..megi berterabur,tak berbungkus elok dalam telur,mungkin sebab aku pakai telur sikit je kot..haha..takpe,janji sodappp!

sahur pagi tadi makan cornflakes dengan susu pastu roti keju sebijik,hope boleh la bertahan sampai berbuka petang karang..ni first time bukak pose dan sahur tak makan nasi..

alhamdulillah,setakat ni aku boleh berpuasa penuh lagi walaupun tak larat kugagahkan jua..cey,ayat takleh blah tu..

minggu ni kandungan ku dah masuk 37 minggu..selasa aritu kena check up kat hospital putrajaya susulan daripada preterm contraction..so far semua ok..berat baby dah 2.8kg dan yang penting dah tau baby apa.. ;)

kalau minggu depan tak bersalin lagi kena pergi check up kat kk presint 3 macam biasa la pada 23/8..tapi aku ingat nak check up kat kk kat kampung hubby je..malas punye pasal..sebab nak bercuti awal kan..

petang ni nak masak apa yer?haishh...


6 comments:

ajumohit said... [Reply this comment]

Mkn roti je azni? Tahan ye, klu Aju msti mkn nasi huhu

amiey lee said... [Reply this comment]

kta suka makn murtabak meggi sedapppp

Huda said... [Reply this comment]

murtabak megi? mesti sedap ni :) hehehe..alhamdulillah sihat sume ye, moga azni dipermudahkan. mmg pening pun pikir nak masak apa..last2 kang goreng je sume yg ade :)

kinna said... [Reply this comment]

ada kk kat presint 3 ke?

semoga selamat semuanya..nway, baby ape? *sibuk nak tau* hehe

mummy_ayu said... [Reply this comment]

salam kenal..pasal kuih raya yg ayu buat tu, nanti ayu update key...senang jer.

aanie said... [Reply this comment]

larat ke makan megi je?? aduh, kalau sy, mesti nak nasi gak....
x lama dah tu nak bersalin...semoga selamat bersalin deh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...