Followers

Thursday, August 11, 2011

# Cuti

sedar tak sedar dah masuk 36 minggu den membawak perut ni..so sekarang ni dalam fasa berjaga-jaga la,in case baby nak keluar awal ke kan..so sekarang dalam dilema sama ada nak cuti awal atau pun cuti sama je dengan orang lain..

ikutkan 25/8 tu aku dah nak start cuti sebab nak balik palong dulu,puasa kat sana 2hari pastu baru balik kelantan..jadinya aku beraya dan tunggu hari nak bersalin kat kelantan la..due yang doktor bagi pada 5/9..mintak-mintak la baby keluar pada tarikh yang diberikan doktor sebab mak dia nak beraya dulu..hehe..

agak-agak ok tak masa tengah sarat ni berjalan jauh?

3 comments:

ajumohit said... [Reply this comment]

Tak lama nak bsalin dh azni, Aju pos dah brg baik tu tau, smg dipermudahkan ye proses bsalin... Bykkan selawat n doa amin

Huda said... [Reply this comment]

sekejapnye dh 36wks :) moga dipermudahkan tau. boleh je jalan jauh, slow2 la. bnykkan doa sepanjang jalan, insyaAllah x ape2.

aanie said... [Reply this comment]

nak dekat raya dah tu nak balik kelate..takut jammed je...sb time tu semua org cuti dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...