Followers

Friday, July 22, 2011

# Lambat

hari ni lambat punch card gara-gara anak bujang aku taknak bangun tido..selalu pagi-pagi dalam pukul 7.20 aku dah kejut dia dan dia senang bangun..pagi tadi punya la liat dia nak bangun,kejap meniarap kejap menonggeng bangun nye tidak..

pastu bila dah bangun merengek manja pulak dia,yang si mak duk tengok jam ishh dah pukul 7.30 tapi anak masih lagi taknak bangun..sudahnya aku angkat dia baru la bukak mata..pastu buat pulak drama kat pintu..kasut nak pakai tapi taknak jalan,boleh?bila aku suruh dia jalan dia duduk pulak dah..anak oo anak..

maka terpaksa la aku dukung dia walaupun doktor dah pesan jangan angkat berat-berat lagi..no choice okeh..huhu..sampai umah mak ngah ok pulak dia main dengan budak-budak lain..lepas salam dan cium dia lebih kurang terus aku ke opis..

ala,lewat seminit je pun tapi merah tatap merah okeh.. :) oh ya!btw,semalam adalah percubaan kali pertama kami tido atas katil setelah berbulan-bulan tido kat bawah gara-gara si kecik tu asyik jatuh katil..so far berjaya nampaknye..hehe..aku asyik sakit pinggang semenjak preggie ni lagipun kat bawah tu tido atas toto je pun..

agaknye penangan tilam yang empuk membuatkan si izzul tu susah nak bangun pagi ni kot..haha..hope hari-hari seterusnya takde la si kecik tu jatuh katil lagi..kubu yang aku bina kat sekeliling katil pun rasa dah kukuh dah.. :)

camna dengan korang?tido atas katil ke tido kat bawah?share la sikit....

5 comments:

Ila said... [Reply this comment]

dulu,masa faiz lasak2 adalah gak tido atas toto tapi tak laratlah..sakit2 badan...hehehe

puan nina said... [Reply this comment]

malam2 tido atas katil tapi memang buat kubu bantal siap2..hehe..kalau siang ikut Danial la..tapi memang wat kubu ah =D

aanie said... [Reply this comment]

sy pun merah gak td...lewat 2 minit..huhu...
sy skrg tido bawah je..tp pakai tilam bujang la...walaupon kecik, tp muat jgk la kami laki bini..hekhek....adam tido tilam dia sendiri...tp x lama pun...sb lepas tu dia golek2...last2 tido atas lantai gak..camno la nak tido atas katil camni......
sori, panjang lak komen...excited...huhu...

kinna said... [Reply this comment]

saya mmg tarik tilam queen yg katil punya kat bawah..sakit bdn tido atas toto..sapa tido atas katil dpt tilam bujang yg rm80 (tp size dua org tido la)..fhm?? ;p

Huda said... [Reply this comment]

sekali sekala lambat tu mmg tak leh nak elak kan :) kang chek link ni..
http://twenty2december.blogspot.com/2011/07/wanted-azni-aka-mama-aizul.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...