Followers

Friday, July 8, 2011

# Gara-gara bersih..

waaaa..gara-gara bersih semua orang lepak kat rumah kan minggu ni..semua aktiviti terbantut..aku pun sama,walaupun papa izzul balik malam ni tapi sabtu dan ahad kitorang jalan-jalan kat sini jer..

tak koser nak harung jem nak ke kl tu..sebenarnya aku plan nak cari baju raya izzul dan baju untuk baby yang bakal dilahirkan kat sogo minggu ni,dah alang-alang hubby balik tapi nampak gayanye kena postpone la.. ;(

mungkin kami akan ke pesta floria putrajaya esok..tema tahun ni "roses are forever"..wah,kelas dan romantik gitu tema tahun ni..haha..

dan esok aku ada plan baik punya..ce teka ce teka?aku plan nak buat kek coklat,resepi pun dah ada..sana sini kawan-kawan blogger duk tayang kek dorang,nampak macam senang jer so nak cuba buat la..nama je belajar pengurusan hotel tapi baking-baking ni still failed..hehe..entah jadi ke tak,tunggu la entry pada minggu depan..haha..

hope menjadi la ye.. :)

2 comments:

aanie said... [Reply this comment]

wah, nanti kasi tunjuk itu kek ek...

Huda said... [Reply this comment]

duk umah juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...