Followers

Thursday, June 16, 2011

# Style anakanda menyusu...

taktau la dari mana dia tengok,tiru or belajar tapi cara dia minum susu tu memang stylo abess!haha..tak percaya?tengok gambar ni...

tang kaki tu memang takleh blah..tapi aku peratikan setiap kali dia baring masa minum susu atau tengok tv memang kaki dia silang camtu..bak kata bapak dia "anak tokey balak pun tak silang kaki camni"..hahaha..

tangan still tak lepas getel ekor si kwek tu..

lu langsi lu mati!!haha...nah nah!bila dah siap minum harus la mengarah mak nya amik botol susu tu..kadang-kadang aku tengah sembahyang pun dia datang hulur gak botol susu lepas dia abis minum..

lepas minum susu kita kunyah 'sireh' pulak..betul2 jadi mangsa keadaan si kwek tu.. :)

6 comments:

amieroziana said... [Reply this comment]

sepesen ngan anas la huhuhu

chekna @ mama ziyad said... [Reply this comment]

hehehe.. dia nak amik feel tu.. my ziyad plak minum susu sambil gentel2 bantal busuk dia... tp lepas minum pandai letak kat sinki, cuma xtahannya, dia main baling je, nasib baik xpecah botol susu tu..

ajumohit said... [Reply this comment]

hehhehe siap bersilang pangkah kakinya tu hahahha

Ila said... [Reply this comment]

kalau kwek tu boleh bercakap,mesti dah menjerit kesakitan...heheeh

Huda said... [Reply this comment]

anak tokei balak pun x camni :) cute je dia :)

aanie said... [Reply this comment]

hehe, sama la ngn adam...lepas minum mesti nak bg botol kat kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...