Followers

Friday, June 10, 2011

# Lama tak update

sekarang ni aku rasa macam malas je nak buat entry..selalu aku baca-baca je blog orang lain dan kalau rasa nak komen aku komen..btw,terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jugak jengah ke blog ni walau pun tak berupdate.

dan kepada sesape yang tag aku untuk join contest,terima kasih banyak2 diucapkan.bukan aku taknak join tapi kemalasan yang besar tengah melanda ni membantutkan hasrat untuk join contest2 tu..sori sangat2..

esok dan lusa adalah hari yang membosankan lagi bagi aku.memang takde apa2 aktiviti pun,just lepak je kat rumah dengan izzul.

biasala,orang yang duk berjauhan dengan suami macam ni la situasinya..bukan suamiku tak bagi keluar tapi aku yang malas nak kuar.dengan izzul yang tengah lasak dan aku pulak tengah bawak perut camni baik la aku lepak je kat rumah.

tak larat aku nak kejar izzul,lain la kalau papa dia ada at least dia behave sikit kalau kat luar..kalau dengan aku jerit camna pun dia buat tak endah jer.hehe..

esok plan nak buat cheese kek,pertama kali nak cuba buat ni.ntah jadi ke tak,tunggu dan lihat jela..haha..

2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... [Reply this comment]

mood org mengandung ni camtula...kejap2 malas nak update..eheheheh

cepat2..nnti update pasai kek cisss tu..ehehe

Huda said... [Reply this comment]

slow2 azni :) biasela..kdg2 mood rajin, kdg2 malas :)
pool husna tu huda beli kat giant je rm15 kut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...