Followers

Monday, June 27, 2011

# Kursus la pulak..

adehh!bila sebut pasal kursus ni malas pulak nak pergi besok..padahal kat opis ni je pun..tapi memikirkan aku baru je ada sehari kursus nak cukup kan 6hari lagi tu yang tak tau bila better la rebut peluang nih..lagipun nanti dah nak bersalin cuti pulak 3 bulan takut tak sempat nak cukupkan 7 hari berkursus..

sape-sape yang keje gomen dorang tau la pasal kursus 7 hari setahun ni..kursus yang aku akan hadiri ni selama 3 hari iaitu dari 28/6-30/6,semuanya berkaitan dengan akaun..huhu,mesti mengantuk punye lah..yang ni aku boleh jamin..haha..

so blog ni akan terabai selama 3 hari nanti..kalau sempat time break tu aku curik-curik la melawat rumah korang-korang semua.. ;)

kepada penjawat-penjawat awam,anda semua sudah cukup kah 7 hari berkursus? ;)

5 comments:

Huda said... [Reply this comment]

xpe..kursus utk kerja :) untung keje gomen, sume ade :)

ajumohit said... [Reply this comment]

hehehhe kalau gi kursus ingat, eiii makan sedap!!! mesti rasa ok hahahha

aanie said... [Reply this comment]

slmt berkursus...

rasanya sy x cukup 7 hari lagi...rasanya sy x pyh cukupkn 7 hari kot...

p!nkerton said... [Reply this comment]

hehe dah cukup kan siap2 sblm cuti bersalin. so nnt masuk keje ade excuse nak ngelak pi kursus ;p

DeQWa said... [Reply this comment]

sy keje gomen gak,tapi takyah kursus2 pun...relex jer...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...