Followers

Tuesday, June 21, 2011

# Happy besday to me..

ini betul-betul,bukan tipuan..hari ini 21 june genap la 26 tahun umurku.masih muda bergetah lagi tu.haha..sambutan?hadiah?takde ponn..

tapi aku bersyukur sebab hubby sanggup balik pada hari sabtu minggu lepas padahal sepatutnya sabtu ni baru dia balik sini semata-mata nak ada bersama di hari tua ku..

cite dia camni hari sabtu tu dalam pukul 12 tengah hari dia call,

hubby : ma,awak dah makan lum?ada kat rumah tak?anak tengah buat ape?
aku : ada..lepak kat rumah jer.dah makan nasi lemak dah pagi tadi..tengah main-main dengan anak la ni..
hubby : ooo..ok la,pa nak pergi bahau jap ni.nanti pa tipun balik,handphone tu sentiasa pegang k..bye..
aku : ok,bye..

bila dia cakap handphone sentiasa pegang tu aku macam pelik je,apsal pulak ni tapi takde la nak pikir panjang pun.so dalam pukul 1 petang aku rasa macam bosan je terus bawak izzul pergi rumah angah kat tingkat 13,at least dia boleh main dengan danish..

baru jer duduk tak sampai setengah jam kat rumah angah,hubby call lagi,
hubby : ma,mana awak?bukak la pintu ni..(laki aku takde kunci rumah kitorang,sadis kan bunyik nya?)
aku : laa,ma kat rumah angah la..pa kat mana ni?(buat2 tanya padahal excited laki dah balik ;P)
hubby : kat depan rumah kite la..cepat la balik sini..
aku : jap jap,ok ok..(sambil bawak izzul,tetibe danish nak ikut jugak..hangkut la sekali)

sampai je depan rumah aku gelak tengok dia.."elehh,kan dah tak jadi surprise sebab takde kunci rumah" haha..pastu ada basikal dia belikan untuk izzul..aik?besday mama tapi anak yang dapat hadiah,ape kes ni?
aku tanya dia "kata minggu depan baru balik,kenape tetibe muncul ni?" dia jawab "sebab nak ada dengan ma pada hari jadi nanti,hari selasa pa balik semula"..so sweetttt!

dia belikan baju bola@ jersey 2 pasang untuk izzul,bantal kekabu sebiji yang mak mertua aku kirim..gambar tak snap pulak..

ada la aktiviti-aktiviti kami semasa kepulangan beliau,nanti aku cite kemudian..

nora elena,seth tan dan anak dorang... :) izzul pakai baju yang papa dia baru beli..

5 comments:

Huda said... [Reply this comment]

happy birthday azni :)
moga dirahmati Allah dan bahagia di samping keluarga :)

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

hepi buffday azni..moga ceria sokmo ngan hubby n anak2..may allah bless tou..aku ucap dr umah jerlah sbbnya tak dapat g opis..

aanie said... [Reply this comment]

happy besday azni...

haha, seprais yg x jadi....tp xpe, ada effort...hehe....mana hadiah utk besday girl?

amiey lee said... [Reply this comment]

wahhh sweet 26 la... happy besday azni...moga sentiasa dilimpahi rahmat dri Allah

ajumohit said... [Reply this comment]

azni selamat hari lahir ke 26, moga pjg umur dan dimurahkan rezeki...

semoga dipermudahkan sepjg kehamilan ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...