Followers

Friday, June 17, 2011

# Cincin kahwin..

pagi-pagi ni bila sampai opis tertengok la kat cincin kahwin ku..alamak!batu permata dia dah cicir la sebijik,dari sembilan biji tinggal lapan biji jer..terus dah tak cantik rupe dia..dah lompong..sayang nye..camna nak buat ni?huwaaa...

kalau bawak gi kedai emas agak-agak dorang terima ke tak nak letak batu sebijik?gambar takde pulak nak tunjuk..

hope hubby tak marah la bila dia balik nanti.. :(

5 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... [Reply this comment]

kalu kat terengganu..tukang mas kat sana ok sajork nak tambah even sebiji batu..ehehhe

Huda said... [Reply this comment]

huda x pakai pun cincin kawin yg batu2 tu..pakai cincin tunang saja :) itu sbbnye takut hilang batunye..hehehe..tryla bawak kedai emas tnye camne..

ajumohit said... [Reply this comment]

boleh kot azni, try tya kt tukang emas tu, btw harga segram skrg RM167 kan??? dulu masa kecik2 RM50 jek..

wani johari said... [Reply this comment]

hai..boleh jer letak batu tu..sya dlu pernah gak jatuh batu g kedai emas dia ganti tp nk kena ckp la nk yg elok n mahal ckit coz yg saya dia ganti yg biasa2 jer kot, x brkilau sgt..lain dari kwn dia...coz tak tau yg batu cincin ada mcm2 jenis..

aanie said... [Reply this comment]

sy punye cincin kawin dah x leh pakai dah..x muat...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...