Followers

Tuesday, April 26, 2011

# Persiapan raya

aku?time2 orang sibuk nak beraya tu aku sibuk buat persiapan bersalin..hhehe.yelah due 5/9,buatnya baby tak sabar nak keluar nampak gaya beraya dalam wad la aku.huhu..

sana sini aku tengok blogger2 mama ni duk cite persiapan raya dorang.dah shopping baju raya sekeluarga,tema apa,dan ada yang dah siap jahit pun baju raya dorang.bagus la!buat la persiapan awal2 nanti takde la kes baju raya tak siap sebab tailor dah tak terima tempahan.

persiapan raya kami sekeluarga tahun ni tak tau lagi camna.rasanya seminggu sebelum raya aku dah balik kampung memandangkan tahun ni beraya di kampung aku maka harus la excited terlebih.hehe..

bagi aku tahun ni takde baju raya pun takpe sebab rasa macam rugi je tempah baju masa mengandung ni,yang penting 2 orang kesayangan aku tu tetap kena ada baju raya..

takpun,aku beli la baju mengandung yang sedondon dengan baju raya kesayangan2 ku iteww.hehe..tahun lepas tema kaler biru tahun ni kelabu asap ok tak?kena tanya hubby dulu,sebab tone kulit dia *dlm erti kata lain gelap* susah sikit nak sesuaikan.. ;)

tengok mak buyung ni,bila dah kenyang perut menceceh je keje dia..peace!

4 comments:

azzey said... [Reply this comment]

x pe, baju pregnant pon dh byk yg cantik2 kannn..:)

kinna said... [Reply this comment]

awal betul buat persiapan..er, persiapan bersalin :)

Hot Mummy said... [Reply this comment]

baju raye saya dh siap 6 pasang. tp bole ke agaknye nak melaram nanti? huhuhuhu....kene la pakai awal baju raye neh selagi muat. menjelang raye saye dh memboyot. insyaallah.

Qaseh chenta said... [Reply this comment]

baju raye klu buat awal2,cam xbest...xrase suasana raye...so pg jln tar beli yg dah siap baru best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...