Followers

Monday, April 25, 2011

# Mode : mengidam kah?

tak mengidam pun,just terliur so bila tengok blog kak lynn ada jual cheese tart dengan harga yang murah maka apa salahnya kite mencuba.haha..

gambar ni dicilok dari blog kak lynn la,jangan marah ye kak.saya tolong promote bisnes akak ni.. ;)
so,kalau takde apa2 esok dapat la aku merasa cheese tart ni.tak sabar nih..

kalau nak order boleh la ke blog kak lynn,link dia aku dah letak kat atas tu..

blueberry cheese tart
1 paket Rm5 = 6 biji
1 kotak rm20 = 25biji


5 comments:

Gieyana said... [Reply this comment]

perghh sedapnya...tiba2 teringin gak..:)

alyyani said... [Reply this comment]

sedap! nanti nak try order la jugak :D

ajumohit said... [Reply this comment]

saya pon suke cheese tart, tp bluberry cheese tart, klu order 50biji, kejap jek abis mkn ngan anak2and hubby

Qaseh chenta said... [Reply this comment]

nnt leh la antar tkt 4 sikit...hihihi....(grau jer)lalalla

.::Lynn::. said... [Reply this comment]

TQ ye kasi promote...
kita jumpa hari ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...