Followers

Thursday, April 21, 2011

# Bila selsema dan batuk menyerang...

maka mc la aku semalam..tak tahan tau,bangun pagi2 ingat boleh la pergi kerja tapi kepala rasa berat yang amat berpusing2 pulak tu.tak tahan tak tahan mak camni!tengok sebelah si izzul tengah lena lagi.aku pun sambung baring sekali terlajak tidonya..

sedar-sedar si izzul yang kejutkan aku mintak susu.terpaksa la bangun jugak walaupun kepala masih lagi berat.demi anak!

hari ni pergi kerja dengan selsema dan batuk,hope tak berjangkit la kat orang lain.huhu.

eh,sapa tau kat mana nak beli breastpump dengan harga yang berpatutan?boleh tak tolong bagi link blogshop tu kat komen entry ni?tapi jenis blogspot la,kalau yang domain ni kat opis aku kena blocked la.plis plis..

aku tengah excited nak membeli barang baby ni mostly yang berkaitan dengan penyusuan susu ibu.hope dapat menyusukan anak kedua ni fully bf..insyaallah...

3 comments:

Huda said... [Reply this comment]

take care azni! :)
try baca kat pa&ma kadang2 ada promo laman yg tgh sale breastpump..

puan nina said... [Reply this comment]

saye dh x bf Danial..sobsob..tak tau la kat mane murah

ni review medela freestyle dari ummumuhammad http://attuffahumairah.blogspot.com/2011/04/review-medela-freestyle.html

die beli kat cni http://ummu-kauthar.blogspot.com/2010/07/medela-free-style-hands-free-breastpump.html

harap dapat membantu =)

Qaseh chenta said... [Reply this comment]

kaksu(suliza) pun baru beli gak...xtau la die beli kt mana..try tnya dia...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...