Followers

Tuesday, January 18, 2011

#Semenjak tiada camera...

perasan tak korang aku sekarang buat entry takde gambar jer?perasan?tak perasan?sebenarnye camera ku rosak,tak tau ape yg rosak nye..

aritu hubby bawak g thailand pastu bila dia balik malaysia dia cakap camera problem takleh amik gambar..kite dah tukar bateri baru tp dia asyik tulis change the batteries jer..

guano nak jadi blogger tegar camni sebab camera adalah medium paling penting dlm dunia blogging..nak pakai phone gambar lak ala2 cap hayam gitu..kang ado yg komplen aku ni syok sendirik gambar huduh pun nak taruk gak ke?apo kekdah den nak buek ni ha?

so kena la pandai2 pujuk hubby beli camera baru..bang,sy nak order dslr satu!tak beragak nak camera besar tuh..haha..

so bila korang2 baca next2 entry aku pasni anggap2 la mcm ado gambar walau pun nan ado dek non oi..boleh?sayang korang...ececeh...

1 comments:

Huda said... [Reply this comment]

hehehe..tryla request dslr kut mau dia belikan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...