Followers

Thursday, January 13, 2011

#Rasa mcm janggal lak nak berblogging...

tu diah tajuk tak menahan..setelah 13 hari tak bekerja lemau sungguh otak ni..ade org rindu aku tak sepanjang aku tak berblogging nih?huahuahua..

pg tadi bgn awal2 siap2 nak g keje sebab aku rasa mcm bersalah bila mc lama2 ni..plus,kesian kat opismate yg buat kerja sekali ngn aku tu..

sampai kat opis ramai kawan2 cakap mata bengkak lg..same as my boss suruh pergi smbg mc ape lagi cepat2 la zass ke klinik yg berdekatan..pastu hezrina cadangkan pergi ke klinik baru bukak kat presint 3,berpusing2 jugak la aku mencarik klinik tu..

klinik tu br bukak ramai org taktau lg,tak sampai sejam dah siap urusan..yg paling best dapat lg mc utk arini dan esok..so total mc 2 minggu dah..bayangkan start tak keje dari 31/12 sampai la 14/1..lama tu..

cc kat opis siap sound2 aku tanya aku ni makan ubat ke tak,letak ubat ke tak kat mata,apsal lama nau mc..bukan sy mintak la cc nak sakit mata nih,tibe2 dpt nak buat camna..saya anggap sakit2 camni sebagai penghapus dosa2 kecik sy..boleh tak ek aku jwb camni kat dia..hehe...

hubby ajak balik palong ptg ni,aku lum bg keputusan lg..sebab kitorang br pindah umah jd umah msih lg bersepah la..err,actually bkn bersepah tp nak susun atur balik perabot2 tu..

7 comments:

Izan Ishak said... [Reply this comment]

siannya azni...harap2 cepat sembuh ye. kalau izan baru2 pindah rumah pun mmg malas nak pi mana2...

aanie said... [Reply this comment]

wah, lamanya mc...klu lama sgt pun x best gak..bosan duk umah..hehe...

Huda said... [Reply this comment]

alahai azni..sian sgt sy baca..hope sakit mata tu akan beransur kurang..jgn lupe makan ubat ek! :)

kinna said... [Reply this comment]

smoga cepat sembuh!

Gieyana said... [Reply this comment]

salam ziarah kt sini & salam kenal yer..betui tue, kalau cuti lama mmg rasa lemau jer..smpai nk menulis pon rasa kekok..:D

**kopoklekor** said... [Reply this comment]

anda mng.mai chek nama

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

akulah virus yang dia jangkit itew..hukhuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...