Followers

Friday, January 21, 2011

#My second baby....

presenting...jeng jeng jeng!
*

*

*

*

*

*

*

*

*

sorang anak mama sorang anak ibu..



paksaan memeluk izzul

dua2 buat muka yg hanya mereka berdua je paham..

err,anak sedara pun anak jugak kan?mesti korang ingat aku pregnant lagi tadi kan?ni ha,danish ni ala2 anak kedua aku la..

tgk la gelagat 2 anak aku ni..danish tu aku anggap macam anak sendiri dah..kalu beli apa2 kat izzul mesti akan beli utk danish sekali..

kalau aku nak amik izzul petang2 lepas balik keje tu mula si danish ni nak ikut aku balik umah sekali..so hangkut la sekali..camtu gak kalau nak ke taman kat bawah umah,aku mesti call angah tanya nak g sekali tak..kalau angah taknak pergi aku bawak je danish ni pergi sekali..

tapi kadang mereka berdua ni bercekau jugak..berebut mainan la,berebut nak duk atas riba la,masing2 nak dapat tarik perhatian..kalau time baik mak oi saling duk cium2 sayang izzul sayang danish.. ;)

camtu la alkisah nye....

4 comments:

ayin masliza said... [Reply this comment]

yer la, dari tajuk akak ingat azni preggie lagi, amik badi dari isabelle, hehehehe... tak per, anak buah pun anak kita jugak.....

akak jenguk dari blog isabelle... dah follow azni juga.. kalau sudi, jenguk ke blog akak yer.. thanks

Huda said... [Reply this comment]

hehe...sepupu izul rupenye :) comey je mereka mcm kembar :)

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

amboi bahasa berkias nampak?huhu

*azni* said... [Reply this comment]

nurul:haha..hanya ko yg paham kan?syhh syhh..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...