Followers

Wednesday, January 19, 2011

#Cuti dah lulus...

yeay!boss dah luluskan cuti maka boleh la aku balik kampung dgn hati yang tenang...sekarang mood utk berblogging kureng sikit (ke banyak?)..idea pun tarak plus2 lg sebab xleh tepek gambar yg best2..

well...malam ni kami(aku n izzul) akan berjimba2 di alamanda..sebab opis buat pertandingan boling antara unit2..aku tak masuk pun just jadi pom pom girl je*ade hati tuh*..so my opismate akan amik kitorang pukul 8 malam ni tak tau la game abis pukul berapa..

nama team unit aku adalah hantu kak limah main boling(???)..series aku pun terkejut dgr nama yang dorang pilih tu..btw,aku menulis bermain bukan kerna nama aa aa (papa rock)...:))

setiap unit kena hantar 4 org peserta,yang heran nye semua budak2 lelaki yang main utk unit aku tapi apsal nama kak limah pulak?letak la hantu abg leman ke,hantu wak karno ke..relevan la sikit..ehh,aku menulis bermain bukan kerna nama aa aa...

so we gonna rock tonite!!aisehh,melebih2 plak aku ni..mcm la aku ni pemain..huhu..

2 comments:

Huda said... [Reply this comment]

jgn lupe beli roti boy kat alamanda :) have fun ok!

*azni* said... [Reply this comment]

huda:xbeli pun..hehe..tp mlm tu bwk si izzul mkn kt mekdi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...