Followers

Monday, December 13, 2010

#Wow!paling tinggi..

dalam sejarah 80 uniques dan 118 views..walaupon org lain beribu riban uniques dan views,i tetap happy ngn pencapaian blog kecik i ni..huhu..sekurang2 nye ada gak peningkatan..ade jugak la org baca blog cinonet nih..btw,thanx to all yg sudi jengah2 jenguk2 lawat2 blog ni..lain kali korang datang lagi ye..;)

ehh jap,selalu korang tgk views ke uniques ek?i ni budak baru belajar,tak tau hape lg..earnings masih lagi zero=telur mak hayam..tang BE tu mmg tak khatam pon lg..

sape2 nak bagi ajaran free kpd i bab2 nuffnang ni feel free to do so..boleh la tinggalkan komen ye..thanx..

4 comments:

aanie said... [Reply this comment]

hehe..sy pun kalo dpt uv 100++ tu kira bagus la tu...blog mak x fofular lah...hehe...

Mariana said... [Reply this comment]

i pon lom capai lebih 50+ agi
hehe

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

ok lah tuh..ada gak hasil

*azni* said... [Reply this comment]

azni to all:bak kate hubby i pelan2 kayuh..lama2 nnt smpai la..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...