Followers

Monday, December 27, 2010

#Transformers......

ape yg transform tu?my blog la,ape lg..dah terang lg bersuluh..cube uolls tgk kt atas tu nampak tak we all bertiga?nampak?tak nampak?buat2 la nampak kalo tak nampak pun..amik ati aku sket..muahaha..

actually,aku menang lucky draw utk contest anjuran my fren yg sentiasa hot iaitu EB,korang boleh KLIK SINI..so boleh pilih sama ada nak suruh eb buat banner @ header..memandangkan personal blog ni aku takde header terus la zass eb suruh buat header..

terbaik dari ladang la weh aku ckp kt uollss hasil kerja eb ni..tambah2 lg aku ni buta it @ design2 lagi la aku kagum bila dpt header cantekk camni..terus jatuh cinta pandang pertama..woohoo..




cantik kan?jgn jeless ngn mak ye uolls..tak sesia selama ni blog aku takde header rupenye nak tunggu dari eb nan satu ni..;)

to eb zillion thanx for this lovely header,i'm really love and appreciate it...

9 comments:

~ yus ~ said... [Reply this comment]

Wah! Memang cantik header baru tu..

Salam kenal..

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

wah...
nanges2 mak baca nak... Tq yer >_<

*azni* said... [Reply this comment]

yus:salam kenal dr sy gak..tq tq..

eb: cayang mak..haha..

LyNn HaMzAh said... [Reply this comment]

cantik la header baru...suka tgk...

*azni* said... [Reply this comment]

lynn:tima kasih..tgk la lg tgk la lg..;)

ARIFFDA said... [Reply this comment]

singgah sini kejap :)

Izz said... [Reply this comment]

wahhh cantek la. congrats..

ibu_Arifa said... [Reply this comment]

cantiknyer header baru Azni nih.. mabeles!! *thumbsup

*azni* said... [Reply this comment]

ariffda:singgah la lama pun..tuan umah tak kesah.. :)


izz:thanx..

minn: thank u so much!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...