Followers

Friday, December 3, 2010

#Thanx to eB

ohh,petang ni ai sungguh terharu bila eB buat entry khas psl dia menang contest yg ai anjurkan..pastu ditambah lg ngn banner idul yg kiut miut itu,pehh,cair teros ai macam lilin kena api.. ;)) very excited mengalahkan org yg menang contest uolls..

ai ingat nak print screen entry yg eB buat pastu tepek kat blog ai tp ai tak pandai nak edit n kecik kan gambar..simpan jela dlm hati niat tu sorang2..so kalo uolls nak tau camna penghargaan eB utk ai uolls boleh ke blog eB ni yer..

ai suke sgt2 banner yg u buat tu eB,terus tepek kat side bar..nak buat sebagai header tak pandai plak..takpe la,memandangkan eB ada kepakaran dlm bidang ni nanti ai nak suruh dia buat header utk ai plak..boleh kan yang?*time bodek terus panggil sayang* ;P



see see...idul masuk lumba prewalker,liga mcqueen lagi tu... ;))

5 comments:

MY HEART said... [Reply this comment]

lepas ni takmo terlepas peluang contest yang buat.. nak gak menang hadiah ^_^

*azni* said... [Reply this comment]

my heart:tau xpe..lain kali jenguk2 la sentiasa blog kecik i ni ye.. :))

Nia said... [Reply this comment]

Azni, kalau nak edit gambar boleh edit guna paint atau photoscape. kalau nak mudah photoscape. Seronok dpt penghargaan mcm ni kan,..terasa dihargai..hehe.

Jemput join GA saya ya
Shawl & Blog Badge Percuma!

Thanks!

*azni* said... [Reply this comment]

nia: yeke?selalu azni buat print screen pastu nak kecik kan @ edit kt paint tp selalu tak jadi..terlebih kecik la..mmg buta it la..

btw,thanx nia for sharing..nnt azni join ga nia yer...

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

lor... itu kesnyer?.... :)

eB tmpg bahagia tgk azni suker... >_<

boley... insyallah... lapang nanti eB watkan yer... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...