Followers

Thursday, December 30, 2010

#Bola oh bola...

selamat pg aunties semua..

hari ni idul nak bercite sebab mama idul sekarang takde mood nak layan blog..idul nak cite kejadian yg berlaku mlm td..mlm td idul layan bola kat umah ngn mama jer,papa still tak balik lg..cepat la papa balik idul dah rindu ni tak sabar nak tunjuk skill2 terbaru idul kt papa..;(

okeh,sebelum tgk bola idul nak setting dulu kerusi idul ni baru syok tgk bola tanpa gangguan..senang je setting kerusi ni sebelah tgn pun idul boleh buat tau..

tgk la idul selesa duduk sambil tgk bola ni..

apsal lambat sangat nak gol ni?penat idul tunggu tau..tgk muka idul pun dah tau idul tensen..

ehh,nyaris2 nak gol la..betul2 buat idul tak senang duduk nih..cepat la sumbat gol..

akhirnye yang ditunggu2 sudah tiba..GOLLLL!GOLLL!kuat tau idul jerit sampai mama suruh diam..sebenarnye idul nak lawan vuvuzela yg org tiup masa kat WC aritu..mlm tadi kat area umah idul ade org tiup vuvuzela dan bakar mercun sebab tu idul jerit kuat2 nak lawan dorang la katekan..tak pasal2 kena marah ngn mama...

pastu kan indon sumbat gol terus idul taknak tgk dah bola..tensen lak..idul nak tukar channel tp mama tak bagi..sebab tu idul duk tekan2 remote tanda protes kat mama..


satu lagi gol utk indon?ohh tidak,masa ni idul betul2 taknak tgk tv..tgk la muka idul tu camna..dah la mata idul masih lg belum sembuh sepenuhnye..


merajuk ah sebab malaysia kalah 2-1 mlm td..


tp nasib baik mama cepat2 pujuk idul..sukenye kena peluk..besok satu malaysia cuti sebab bola..boleh la idul lepak ngn mama je sepanjang hari..yahooo!

3 comments:

Huda said... [Reply this comment]

hehe comel je idul bercerita :)

Mariana said... [Reply this comment]

^___^ so sweet...pandai tengok bola dah kecik2..sok bole jadi pemaen bola ye idul.

*azni* said... [Reply this comment]

huda:bakat terpendam la aunty huda..;)

mariana:main suke2 boleh la..mama nk suruh idul jd doktor la aunty..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...