Followers

Thursday, December 9, 2010

#Sesi latihan idul..

hubby i duk pesan suruh ajar idul berjalan petang2..kata nye kalo kite selalu bg latihan maka cepat lah idul berjalan nanti..terang2 i tak setuju ngn teori tu tapi sape la i ni nak lawan ckp suami..so i menurut perintah aje lah.. ;)

korang tengok la aksi2 anak ketam idul ni berjalan..err,actually bukan jalan sendiri pon..guna bantuan prewalker lg tu..ptg2 selalu ujan jadi kitorang mengadakan sesi latihan di litar depan umah saje..

dari jauh cepat jalan!

bersungguh2 tolak prewalker tu
dah sampai kat mama akhir nya..
persaingan yg sengit antara 2 pasukan.. ;)
danish tak pandang camera la plak..
peace!peace!dan peace lg..
si idul ni kejap je nak tolak benda tu pastu mula la nak merangkak balik kat atas lantai tu..sebab tu kena ade referee yg boleh tgk2 kan dorang..:P

oh ya!sape tau kat mana nak beli pad lutut utk budak baya idul nih?sbb dia selalu jatuh2 takut effect kat lutut dia lak..kang umo baru setahun jagung lutut dah longgar..;) kalo ade tlg inform i yer..pliss pliss...

9 comments:

Huda said... [Reply this comment]

comelnye main tolak2 ..hehe..xpe2..sooner later idul mesti leh jalannye, insyaAllah

AMIEROZIANA said... [Reply this comment]

cuba tengok kat kedai2 baby yg memang jual barang2 baby je tuh...hr tu saya beli kat anas kat kedai2 cam tu lah...

takpe kalu anak lambat jalan...biarkan je jangan paksa2...belum sampai masa lagi la tu dia berjalan hehehe

azzey said... [Reply this comment]

*azni*: elok gak dilatih.....insyaallah dpt merangsang dia utk cpt berjalan sendiri..

p/s: slm ziarah ...:)

*azni* said... [Reply this comment]

azni to all:tula,dia akn datang ngn sendiri punye..cepat ngn lmbt je..kena la sbr mama idul nih..btw,thanx for those lovely comment dearie..syg uolls lah!!

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

nnt dier jalan ko tak larat nak kejar

isabelle said... [Reply this comment]

dia x buat kona baring lagi tu

*azni* said... [Reply this comment]

nurul:tula psl..biar bapak dia la yg kejar nnt..

isabelle:tang kona baring tu mama dia tak ajar lg..belum dpt lesen lg..huhu..

honeyvsbee said... [Reply this comment]

eh betul lah ckp husband u tu...bagi idul tu minat nk berjalan dan kuatkan lutut kalo kita bawak dia jejalan selalu ...sekadar pendapat :)

*azni* said... [Reply this comment]

honeyvsbee:oh,ok..xpe,i terima je pendapat sape2 pon..sharing is caring rite?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...