Followers

Wednesday, December 22, 2010

#Sape pernah cuba 2 benda ni?

salam dan selamat pagi...

i nak tanya ada tak antara korang yg pernah makan dua benda kat bawah ni?sbb ade kakak kat opis duk usha2 suruh saya beli cocoa collagen dan MAB ni daripada dia..dia mmg jual produk2 ni kat opis..

tp i selalu tolak sebab tak yakin tp arini i nak tanya pendapat uolls yang pernah amik produk ni..kedua2 produk ni adalah utk kesihatan dalaman dan luaran wanita terutama untuk yang dah berkahwin..

i dah google dan baca testimoni org2 yang pernah gunakan most of them cakap produk ni bagus,mantap,boleh ketat la..:)

cocoa collagen

Maajun Anggun Bestari (MAB)
maajun anggun bistari

maajun anggun bistari ni utk merancang kehamilan pun boleh,memang itu fungsi utama dia..yg selebihnya utk kesihatan badan dan utk membaiki hubungan suami isteri..tapi rasanye anak dara pon boleh makan jugak produk ni..

kadang2 i rasa nak cuba gak tp serius tak berani dan tak yakin..i takut ada kesan sampingan nanti..

so,kepada sape2 yg dah pernah cuba boleh la bagi pendapat kat i yg penakut ni..:) uolls beli kat mana dan berapa harga dia?

4 comments:

Huda said... [Reply this comment]

huda x penah try lg tp selalu gak bw nampak ade sesetgh blog iklankan produk ni :)

Izan Ishak said... [Reply this comment]

k.izan pun tak pernah try lagilah azni. cuma dengar org cakap bagus...tak taulah tu.

*azni* said... [Reply this comment]

teringin gak nak cube..hehe..

AMIEROZIANA said... [Reply this comment]

saya pernah try mab tu...memang bagus sebab dia all in one untuk orang pompuan selain boleh planning dia bagus untk kulit dan peranakan..memang dapat rasa perubahan lepas makan dulu...suami pun makin sayang...ehem..ehem.. faham kan...skang dh tak makan sebab dh start nk tambah anak hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...