Followers

Friday, December 10, 2010

#Pernah tak korang?

salam jumaat semua....

tajuk kena gempak sikit baru org ade feel nak baca..huhu..pernah tak korang bile baca satu blog ni ingatkan blog si A yg korang selalu baca,rupe2 nye itu blog si B yg meniru sebijik sejibik blog A..pernah tak?

ai sebagai org baru dlm dunia blogging ni selalu blogwalking then bermula episod cinta syyhh uncle seeker jumpa blog salin kucing ni (copycat)..selalu copycat ni terjadi bile copy2 entry je kan?macam mama zharfan kena aritu..tp yg ni idak la dik oi,pendek kate semua sama lah..

setakat ni yg i jumpe baru satu yang sebijik2 serupa tau..template,header,bahasa dia mmg sama lah,ayat2 dia eh sama jugak..cuma isi cerita dan gambar2 je yg berbeza..takkan dia nak letak gambar si A jugak kot..memang hati kering la dia camtu..:)

dulu2 bile i baca blog B ni i confused ingatkan baca blog A sekali tgk blog org lain daa..i takde la nak dedahkan kat sini sape si copycat tu tapi kalo uolls nak tau kena belanja i mekdi dulu baru i cakap siapakah dia iteww..

6 comments:

Izan Ishak said... [Reply this comment]

biar betul ni azni...sapalah gerangan org tu ye...takkan lah takde idea sgt sampai nak copycat tuh~

*azni* said... [Reply this comment]

ade la kak izan..dia ade idea@isi dia sendiri cume penggunaan bahasa,template blog dan susun atur blog dia tiru org..

honeyvsbee said... [Reply this comment]

oh tak pernah legi jadi gitu :)

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

lor... aper kes?

khaiyisah husna said... [Reply this comment]

erk!~ sampai sume same?? lol

kalau belanja kepsi xpe kak? heee

*azni* said... [Reply this comment]

azni to all:ntah..tp azni tak kan dedahkan la sape org tu..buat naya kat dia plak kan..
kepsi pon kepsi lah!salam kenal ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...