Followers

Friday, December 17, 2010

#Nak tanya korang2 ni..

aku nak tanya nih kalo nak tukar template adakah iklan2 nuffnang tu akan hilang sekali?ke camna ek?aku nak tukar template blog ni,dah boring la ngn template lama tp musykil pasal iklan2 nuffnang tu...mintak tolong sangat2 nih...

PLEASE HELP ME!PLEASE!PLEASE!

3 comments:

aanie said... [Reply this comment]

rasanya tak hilang kot...sebab sy dah byk kali tukar template..x penah hilang lak..

*azni* said... [Reply this comment]

oyeke?tq aanie..jap lg nak godek2 blog ni..hehe..

mary ann ;) said... [Reply this comment]

tak hilang sebab kita tukar template je..

nuffnang tu kita mmg dah set up supaya stick kat situ ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...