Followers

Wednesday, December 8, 2010

#Mood sedih.. ;((

my hubby dah balik tgh hari tadi..sob sob sob..ai ngn idul kene tinggal lg..ai tau hubby pon berat ati nak tinggalkan kitorang tapi apakan daya demi mencari sesuap nasik..walaupon sedih ku rela kupujuk kan jua hubby pergi demi mencari nafkah utk family tersayang...dah tamat sudah percutian hubby selama 5 hari yang menyeronokkan bersama insan2 kesayangan nya..

last ai mintak pertolongan hubby sebelum blk td adalah temankan ai g repair moto..moto tu xleh start pakai starter kene pakai manual iaitu tendang ngn kaki baru idup*gila ganas ko neh*..hon pon dah takde bunyik,lampu signal pun tak idup.mostly semua yg berkait rapat ngn bateri la,ingatkan nak kene tukar bateri sekali tukar fius jer rm3..nasib baik hubby ade,macam2 dia suruh mekanik tu check..kalo ai jgn harap la,ai malu tauu...;))

dah siap moto ai hubby terus balik ke n9..of cos la lps peluk cium idul baru dia gerak balik..kalo tak,ai tak kasi hubby balik*berani ko azni?*

tapi.....ade je tapi kan..sabtu ni hubby balik sini semula sebab nak g kenduri kawan dia..pastu ahad mlm tu jugak dia balik n9..tgk la sanggup hubby ai ulang alik demi keluarga tercinta..penat lelah tak dihiraukan asal dpt tengok ai dan idul di dpn mata..

btw,selamat jln sayang...ma doakan semoga pa selamat sampai..sampai ketemu lg kite pada sabtu ini ye..

wajah2 kesayangan hamba...

6 comments:

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

cian nyer ek..aku tak rasa lagi ditinggalkan suami..kekadang aku insaf beb dok bergaduh manje ngan laki aku..kalau jauh mcm manelah..tabik kat hang

*azni* said... [Reply this comment]

aku dah biase..sedih mmg la sedih tp nak wat camne..dia g cari duit..kena la terima life kitorang camni..

AMIEROZIANA said... [Reply this comment]

eh papa anas pun kerja n.9 jugok...hubby azni kerja kat area mana?

hajarus said... [Reply this comment]

hjr xpernah lg husband keje jauh.. klu la kene berjauhan xtau ler camner.. btl tu kak, kene jg berkorban demi nak mencari sesuap nasik...

Huda said... [Reply this comment]

jgn sedih2 yer..tabahkan hatimu teman :)

*azni* said... [Reply this comment]

amieroziana:hubby azni keje felda kt gemas..peladang la..dia tak suka kerja opis..dia lbh suke kerja main ngn tanah..:)

hajarus:hai si cantik..syukur la hajar kalo tak pernah berjauhan..azni dulu time bercinta tak prnh b'jauhan tau,keje pon satu tmpt keje..bila dah khwin n ada anak,terbalik la situasi..azni terima je ngn hati terbuka..

huda:terima ksh..nasihat teman2 m'jadikan azni lbh kuat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...