Followers

Monday, December 6, 2010

#Makan steak

malam sabtu aritu kami berlenggang menuju ke cheras*ai rs la* iaitu ke restoran western kat taman len seng tu utk mkn steak..tp on the way ke kl tu jln agak jem mlm tu,ai rasa sebab ramai yg blk kg sempena awal muharram..mcm ai la arini tatap EL since my hubby ada kat umah..nak spend time together2 lama sket ngn buah hati ai tu..wink!wink!

ai selalu mkn steak kat situ sbb murah dan sedapp..ade tak sape2 pernah g mkn kat restoran tu?sila angkat keyboard ye uollss...;) sempena jugak mr. hubby balik minggu ni harus la ai kopak kan poket dia..mmg tanggungjawab sang isteri tang menghabiskan duit nih..gambar nama restoran lupa lak nak snap..lapar la katekan,harus ingat nak mkn jer..

kemain lg idul sengih..mentang2 la papa dia blk..
ohh,kelihatan pehaku ala2 peha fara fauzana di situ..malunye!
fesyen disaster sungguh bila sepatu pink tidak match dgn baju2an dan seluar2an...
tgh tggu makanan sampai
budak kecik ni yg belanja kitorang,tgk la gaya duduk tu camne...:P
black pepper steak yg sungguh yummylicous n lemaklicous...rm 10.50..
fish n chip..rm 8.50 kalo tak silap..


abis makan dlm pukul 10 kalo tak silap ai,pastu kitorang terus terjah downtown*ke uptown ek?* kat cheras tu..baru jer sampai pastu beli topi idul ujan pun turun dengan manja2 nye..angin ai tau..yelah,baru nak jln2 ngn hubby ujan plak dengki ngn kitorang..

ramai plak org kat sana mlm tu..haissh,asal time ai pergi jer mesti ramai org*nak perasan glemer la tu,wekk!*..dah la parking jauh,nak menapak ke sana lg..nsb baik ade bodyguard ai yg duk pikul idul tu..

takpe la,ujan rahmat..ujan rahmat la bg yg dah kahwin tu..mlm2 ditambah sejuk2 pulak harus la peluk hubby taknak lepas boleh eratkan hubungan suami isteri..;)


hubby ajak balik jer sebab takut idul demam kena ujan nanti..ai pon terpaksa la menurut perintah walaupun dlm ati nak beli belah lg,maka balik la kami dengan hasil rembatan topi idul tu sajer..oh ya,kitorang beli payung comel kaler pink utk cover idul dr kene ujan..entry lain la ai cite psl payung tu..

ramai sgt2 org mlm tu,parking kete bapak la jauh nye..


see,tu la topi baru idul..tak lupa gak payung sepuluh hinggit br ai

5 comments:

Huda said... [Reply this comment]

sedapnye azni..nyum3 :)

*azni* said... [Reply this comment]

hehe..nnti ade masa kite lepak same2 ye..

isabelle said... [Reply this comment]

akak pun sukaaa sgt mkn lamb grill ke hapa ke kat westerns tu.
dah la morah, sedap lak tu.
lg best drp Big Food, Big Plate yg konon gah kat nama je

*azni* said... [Reply this comment]

isabelle:laa,kak belle pon mkn kat situ jgk rupenye..sedapp kan..dah jd mcm ketagih lak..hehe..

JaJa said... [Reply this comment]

sedapnyer..da lama x mkn western..huhu..tpi mcm pernah gi la kat cheras tmn leng seng..time cintan cintun dolu2..hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...