Followers

Thursday, December 9, 2010

#Mainan baru idul

masa g shopping aritu belikan mainan baru utk si kecik tu..nak cite banyak pon malas..den banyak kojo ni haa..korang2 lyn gmbr je la ek...muahh!syg korang..

kitorang beli mainan yg jenis susun ni bagus
utk perkembangan otak idul
wahh,ketapi thomas pon ada gak la..
ni sesi sambung rail ketapi idul..
tgk la muka idul yg mcm tgh explore tu..
lambat la papa ni,idul dah tak sbr nk main nih..
aha,dah siap pun..best2 train ni..
tapi kan ai rasa tak lama la mainan ni akan,bertahan sebab ape tau?pg nih bila ai check2 handbag nak g keje tgk2 blok yg susun2 tu ada satu dlm tu..macam mana boleh masuk dlm handbag ai idak la ai tau kekdah nya..pastu balik keje smlm tgk2 rail ketapi dah patah dua..idul,mama nak tanya nih,ko main ke ko makan mainan2 tu?ingat bapak ko tokey balak ke ha?anak oh anak....

6 comments:

Huda said... [Reply this comment]

huda stop dulu beli toys husna..nx year pulak :)

*azni* said... [Reply this comment]

tula,ingat nak buat camtu gak..tp bila kuar shopping mesti beli gak at least satu..pdhal ank bk reti mintak2 pon..mak jer yg lebih2..

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

cantek... musti idul suker kan?... :)

jom singgah amek awards >_<

aanie said... [Reply this comment]

mainan ni utk bape bulan ek?
igt nak gak beli kat adam yg mainan susun2 tu..tp tkt x sesuai lak..nti bukan dia main susun2, tp duk main gigit2..hehe...

azzey said... [Reply this comment]

*azni*: kdg2 kita pun sker layan mainan anak2 ni...:)

*azni* said... [Reply this comment]

eB:xleh nak amik la yang sbb u punye blog xleh klik kanan..ai tak reti cara lain..huhu..

aanie:mainan ni utk 12mths ke atas..adam berapa umo?kalo kecik lg better tak pyh la sbb takut tak reti main..tunggu adam besar sikit br boleh beli..


azzey:hehe..a'ah,bkn anak main..mak dia yg main,berebut ngn anak plak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...