Followers

Friday, December 3, 2010

#Kena Tag: 25 Notes

i've been tagged by DEQLIS,tajuk nye 25 notes..nak start menaip payah ni,bila dah menaip susah lak nk berenti..haisshh..

1) of cos nama la kan..nama ai azni..
2) anak sulung, dats why sangat bertanggungjawab*start perasan dah*
3) dah ade title puan..so jgn cuba nak ngorat k..wink!wink!
4) dah ada anak teruna seorang baru masuk 1 thn 1 bulan umo eh..
5) still tinggal berasingan ngn hubby memandangkan tuntutan kerja yg berlainan,jumpa hubby 2kali sebulan jer. :(
6) tak pandai bwk kete tp expert bawak motor..pg2 rempit g kerja..
7) suka window shopping as one of my mind therapy...
8) dulu suka tgk wayang,memandangkan ada ank kecik skrg ai prefer beli cd and marathon tgk cd..yes!tonite..
9) umor br sweet 25..ahaks!!..
10) of cos sgt suka makan n luckily berat bdn ai jenis yg tak naik..still maintain 45kg..wuwuwu,jgn jeless uolls..
11) nak belajar menjahit and my hubby pun dah hadiahkan mesin jahit tp ke sudah tak belajar2 lg..
12) sangat suke emas (gold 916)
13) sgt ambil berat tentang anak..kalo anak sakit sikit ai dah cuak sgt2..
14) my hubby is my BFF..
15) suka hias2 rumah tapi kejap je sbb nanti anak ai akan sepahkan balik..
16) suka tgk reality show seperti kimora,kardashian,antm,giuliana n bill,bla bla bla....
17) asal kelantan tanah tumpah darah tercinta
18) kahwin ngn org negeri sembilan...
19) suka buat lawak bodoh kadang2..
20) suka main bowling..nak ajak hubby g main bowling minggu nih memandangkan dia dah balik sini..
21) lebih suka kawan ngn budak lelaki..sampai sekarang ada kwn baik lelaki...
22) hajat di hati nak beli rumah sendiri tp tak tau bila lg..
23) nak sambung degree,nak kejar balik cita2 ai sebagai _____________
24) tak pandai sangat bidang it ni..blogging pon nasib baik kwn tlg ajarkan..
25) dulu pernah bela hamster tp since mengandung hubby bg kat org lain hamster tu takut anak terkenan..pa,pulang balik hamster tu..skrg ai tak pregnant dah..
26) tu la serba banyak about me...siap terlebih satu nih.. ;P

sape2 rasa dalam hati ada taman berkenan nak buat sila la ye..


7 comments:

AMIEROZIANA said... [Reply this comment]

oh azni ore kelate ruponyo saya org ganu...heheheh kita senansib la duduk asing2 ngan husband...leh geng

*azni* said... [Reply this comment]

amieroziana:laa,yeke?ganu kat mn?besut?hehe..

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

wahhhhhh... x sanggup nak taip bebanyak camtuh... ;p

eB ader wat n3 khas yer...

silala jenguk... :)

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/tq-azni-special-n3.html

tq... ;p

My Little Diary said... [Reply this comment]

salam,
wow!!!! berat badan 45kg jer... comelnyaaa.... mmg jeles nih!!! ;p

*azni* said... [Reply this comment]

eB:dah baca..tima ksh byk2..pandai eb buat banner tu,comel..azni suke..

*azni* said... [Reply this comment]

my little diary: jgn tak percaya..amik masa setahun gak la nak dpt blk berat ni..last pregnantkan idul berat 62kg tau..semua makan..:)

Ayien said... [Reply this comment]

minta izin nak wat tag.. bloger baru.. x tau nak wat n3 ape...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...