Followers

Thursday, December 9, 2010

#Ke sungai wang lah kami..

salam dan selamat pg semua...

ujan2 camni kan best kalo tak payah g kerja,tido jer kat umah bergulung dlm selimut..ohh,so heaven!tp kenyataan nye tak seindah bait2 perkataan di atas..ai di depan pc di opis skrg sambil taip entry nih..huhu..

ari ahad aritu kitorang anak beranak ke kl,lepak2 *lepak?sedar diri sket ko tu dah ada anak* kat sungai wang plaza..dah banyak berubah plaza nih rupenye..saja jalan2 kat sana sambil g jumpe kwn2 tempat kerja lama..mesti ada antara korang cakap "hek eleh minah ni,semua org tau la psl sg wang ni..ko tak cite pon org tau la"..tp ai nak cite jugak..ingat ingat,ni belog sape?belog ai kan,kan?kalo rasa menyampah tlg klik tanda x kat atas tu yer..kalo suke baca lah sampai abis..please please please kamu jgn nakal..wink!wink!

dah lama ai tak datang sungai wang tau,dulu2 time kerja hotel abis je keje terus g sg wang utk habiskan duit..hotel tu depan sg wang je,sampai boring dah asyik nengok sg wang..kalo sg wang tu boleh berkata mesti dia pon ckp camni jugak "aku pon boring jugak tgk muka ko azni..dahh,blah la ko dr sini.jgn masuk dlm badan aku lg"..sekarang jd rindu rinduan la plak..;)

panas2 pon sempat lg amik gambar..

yes!yes!yes!year end sale,tu yg penting..:)
ni masa duk tawar menawar harga cd game psp..

haa,belek jgn tak belek..
ni dpn dataran maybank..tmpt budak2 shuffle selalu lepak..
nampak moto2 comel nih ape lagi....zass!amik gambar la..
ai kan obses sket ngn moto2 nih

tak banyak pon beli belah pada hari tu..jap jap,ai nak ingat balik ape barang kitorang beli..haa,cd game,my headphone,my jacket,my nose *ehh,semua mama punye je,mana idul punye?*..ni ha,mainan idul pon ade gak..nnt ai cite entry lain yer my dear..

oh,psl dataran maybank tu kalo tak silap ai kump bunkface pernah buat video klip dorang kat situ (correct me if i'm wrong)..lagu through my window if i not mistaken..

banyak lagi nak cite tp ai takde idea dah plus tgk keje melambak2 pulak ni..mati terus mood nak menaip..

till then,loveliess...

6 comments:

Huda said... [Reply this comment]

pun dh lama x g sg wang..dulu time student suka gak ronggeng sana sambil jalan bukit bintang pastu terus g low yatt..jalan2 smpi ke petang :)

*azni* said... [Reply this comment]

best kan?azni suke bb sbb byk kenangan kat situ..hehe..

nur said... [Reply this comment]

sampai tertidur si kecik tu ye.. penat sgt
ALL IN ONE

*azni* said... [Reply this comment]

nur:si kecik tu mmg camtu..dah la taknak duk dlm stoller..

azzey said... [Reply this comment]

*azni*: dh lama gak x pg LOT 10..

P/S: SLM KENAL DARI SAYA....azzey.....

*azni* said... [Reply this comment]

azzey:pg la,skrg byk sale..hehe..tima kasih..salam kenal dari azni jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...