Followers

Tuesday, December 21, 2010

#Kat opis..

arini i dah sihat dan masuk keje..terima ksh kepada kawan2 yg mendoakan kesihatan i semalam (ala,cherry berry je ponn)..

bila masuk opis pg ni check2 rupenye i menang cabutan bertuah oleh eB..korang boleh baca kat SINI ye kalo nak tau lebih detail..pastu siap komen kat entry eB utk tanya betul2 menang ke tipu tipuan..hehe..

so,ingat nak suruh eB buat header utk blog kecik i ni..yang,nanti i bagi gambar2 ye..buat cantik2 tau*eh eh,nak arah2 org pulak,tak malu betul la*

mood nak menaip pon tak berapa on sangat memandangkan hati gundah gulana kerana ini..huhu..

4 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

>_<

boley.... nak design yg camner bagitau eh?...

mana dtgnyer tipu2an tuh... ;p

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

eh nk tanyer... awrads follower little fingers nak emk ke blom?... ;p

*azni* said... [Reply this comment]

ok..design2 yg simple2 but kawaii..hehe..rasanye lum amik lg award tu..nanti i check balik..btw dear,i donno how to ym..poor me..:(

h.zulka said... [Reply this comment]

hi bro...
nice post
if you want
get my collection reference at
UNAND's REPOSITORY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...